FYSIO Aalbert BlessureCoach

(gevestigd in het TopSpin Centre)

Winkelhaak 11

3335 KG Zwijndrecht

K.V.K. 24382859

contact@fysioblessurecoach.nl


Telefoon       06 21 27 26 81

Over Aalbert

Aalbert Mintjes, fysiotherapeut

 

 

Aalbert Mintjes, fysiotherapeut

Specialisaties: sportblessures, revalidatie en leefstijl

Extra aandacht: hardloopblessures

Sport: hardlopen (o.a. marathons) en wielrennen 

 

 

 

 

 

 

FYSIO Aalbert

Aalbert richt zich vanaf 1 september 2014 met zijn nieuwe praktijk, FYSIO Aalbert te Zwijndrecht, op een moderne vorm van fysiotherapie waarin de klant centraal staat.
Aalbert werkt nauw samen met  deskundige partners om de klant te kunnen begeleiden bij het optimaliseren van het herstel van zijn blessure. 

 

Meer over fysiotherapeut Aalbert Mintjes

Aalbert Mintjes is al ruim 18 jaar actief als fysiotherapeut. Aalbert is zijn loopbaan als fysiotherapeut begonnen in zijn geboorteplaats Papendrecht. Hij was vanaf 1996 een aantal jaar werkzaam in loondienst en vervolgens ruim een jaar de privé fysiotherapeut van de topschaatsers Gianni Romme en Bob de Jong.

 

CheckPoint VOF
In 2000 richt hij samen met bewegingswetenschapper Drs. J. Noppen zijn adviesbureau voor Gezondheid, Sport en Bewegen, CheckPoint VOF op. Binnen CheckPoint is Aalbert (tot op heden) zeer actief met een aantal (inmiddels zeer bekende) hardloopwebsite's: hardloopschema.nl, hardloopkalender.nl en fysiorunning.nl. Momenteel wordt er binnen CheckPoint een zeer moderne hardloopwebsite voor de (beginnende) hardloper ontwikkeld, waarbinnen hardloopadvies en het hardloopschema centraal staat.

 

Fysiotherapie

In 2002 begint hij samen met een collega fysiotherapeut zijn praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie, FysiOost. Algemene fysiotherapie, sportrevalidatie en bedrijfsfysiotherapie hebben binnen deze praktijk in Papendrecht zijn aandacht.

Na 10 jaar praktijkvoering is Aalbert toe aan een nieuwe uitdaging en verkoopt hij zijn praktijkdeel. Aalbert gaat zich meer richten op het fysiotherapeutisch adviseren bij hardloopblessures en leefstijl.

 

Het OmslagPunt

In 2005 start Aalbert zijn hardloopbegeleidingsbureau, Het OmslagPunt. Vanaf 2005 tot heden biedt Aalbert vanuit Het OmslagPunt o.a. hardlooptherapie (runningtherapie), hardloopclinics, hardlopen voor bedrijven en hardloopschema's aan.

 

HardloopVitaalCoach
Mei 2015 start Aalbert met vitaalcoach Esther Vos een uniek concept voor het bedrijfsleven. Hardlopen en Vitaalcoaching moeten er voor gaan zorgen dat medewerkers van bedrijven vitaler worden en beter gaan presteren.

FYSIO Aalbert BlessureCoach

(gevestigd in het TopSpin Centre)

Winkelhaak 11

3335 KG Zwijndrecht

K.V.K. 24382859

contact@fysioblessurecoach.nl


Mobiel       06 21 27 26 81