FYSIO Aalbert BlessureCoach

(gevestigd in het TopSpin Centre)

Winkelhaak 11

3335 KG Zwijndrecht

K.V.K. 24382859

contact@fysioblessurecoach.nl


Telefoon       06 21 27 26 81

Klantenervaring

Wilt u ook uw ervaring met FYSIO Aalbert delen?

Mail u ervaring. Aalbert zet uw ervaring op deze webpagina.  

 

27 mei 2015

Iedereen die traint voor een loopevenement kent het wel. Een paar weken voor de grote dag krijg je ineens een blessure. Gelukkig kon ik snel by FysioAalbert terecht. Niet alleen op de behandelbank werd de kwaal direct aangepakt, ook kreeg ik direct oefeningen, en een specifieke Kinesio Tape en tips om het probleem in de kern aan te pakken. Als ik vragen had kon ik een e-mail sturen, zodat ik het probleem niet erger zou maken. Uiteindelijk heb ik de Rotterdam Marathon tóch kunnen lopen binnen de 4 uur. Iets waar ik maanden voor aan het trainen was en wat ineens ernstig in gevaar kwam door een blessure.

Arjen de Man

 

29 oktober 2014

Als sporter en zeker als topsporter is het nooit leuk om een blessure te hebben. Je beoogde progressie, vorm en fitheid gaan achteruit. In een geval van een blessure, moet je jezelf de vraag stellen: Hoe kom ik hier het best en snelst vanaf?
Mijn bevindingen zijn, dat je bij FYSIO Aalbert, dan aan het juiste adres bent.
Door goede begeleiding, de juiste aanpak in opbouwende schema's, ben je als eerst van je blessure af en alweer snel op je oude niveau terug. En dat is waar het om draait.
FYSIO Aalbert, bedankt!

Roy Hoornweg (Weg- en baanatleet, Topsporter)

 

28 oktober 2014

Een paar dagen geleden ben ik teruggekomen uit Schotland. Wat een ervaring! Vijf dagen lang rennen in fantastische natuur. Ik heb bijna 140 kilometer hardgelopen in die vijf dagen.
Het fijne was dat ik door Aalbert echt goed getraind ben. We hadden ruim een half jaar aan begeleiding uitgetrokken, en dat was nu te merken. Ik zal nooit een snelle loopster worden en in Schotland was ik ook een van de laatste lopers, maar ik liep – vergeleken met de anderen – echt soepel. Natuurlijk was het soms zwaar en lastig, maar dat gevoel ging ook weer over. Voorafgaand aan een dag van 34 kilometer over stenen paadjes en door riviertjes waden was ik een beetje bang voor mijn knie, maar dankzij onze gedegen voorbereiding heb ik geen last gehad. Ik weet ook wel dat zo’n uitdaging best extreem is, maar het lukte wel. En dat is zo’n fijn gevoel!

Margreet Cromjongh uit De Meern

 

12 oktober 2014

Bijna een jaar geleden ben ik in contact gekomen met Aalbert. Ik had de bekende “lopersknie” die bleef sluimeren en ik wilde graag deelnemen aan een 5-daagse hardloopevenement in Schotland waarbij ik 5 dagen lang gemiddeld 30 kilometer per dag ren. Na een uitgebreide intake zijn we begonnen met gerichte trainingen, rekening houdend met mijn knie. De trainingen bestonden uit gevarieerde (duur)loopjes en rekoefeningen.  Zelf wilde ik vaak langer en sneller lopen (want ik voelde geen pijn meer), maar Aalbert legde me keer op keer uit dat herstel van pezen langer duurt dan het lijkt. 
Voordat ik bij Aalbert terechtkwam trainde ik volgens een standaard-schema en deed zelf wat oefeningen. Het gevolg was dat mijn blessure niet overging. Om een lang verhaal kort te maken, ik heb geluisterd naar Aalbert en door zijn wekelijkse (of vaker) feedback, aanmoedigingen, humor en schema’s op maat is mijn blessure voltooid verleden tijd en ik ga over een week perfect getraind in Schotland van Oost naar West rennen in 5 dagen. Aalbert ontzettend bedankt!!!

Margreet Cromjongh uit De Meern

FYSIO Aalbert BlessureCoach

(gevestigd in het TopSpin Centre)

Winkelhaak 11

3335 KG Zwijndrecht

K.V.K. 24382859

contact@fysioblessurecoach.nl


Mobiel       06 21 27 26 81